Skip to main content

از بین رفتن داده ها بعد ورود به اکانت

من یه سری داده قبل اینکه بخوام وارد اکانتم بشم داشتم انتظار داشتم اونا موقع ورود به اکانتم بمونن

Status: فیکس شده3 comments

Log in to comment and vote

Comments3

  • Sarah Asadi

    •

    Dec 3, 2024

    سلام! 😊

    خیلی ممنون که این موضوع رو با ما مطرح کردید. اگر ممکنه کمی دقیق‌تر توضیح بدید که چه نوع داده‌ای رو مد نظر دارید (مثل کارهای ثبت‌شده، یادداشت‌ها یا اطلاعات دیگه) تا بهتر بتونیم کمک کنیم.

    اگر منظورتون اینه که داده‌هایی که قبل از ورود به اکانت در اپلیکیشن ثبت کردید باید بعد از ورود به اکانت باقی بمونن، حتماً این پیشنهاد رو بررسی می‌کنیم تا تجربه کاربری بهتری فراهم بشه. ممنون از صبوری و بازخورد ارزشمندتون! 🌟